Våra menyer

Modern västsvensk gastronomi

 

På Koka står den goda smaken i fokus, den goda smaken att visa hänsyn till vår miljö. Våra råvaror är framtagna på absolut bästa sätt med omtanke om kvalitet och omsorg vår miljö.

 

Vår matfilosofi bygger på tydliga smaker av få ingredienser. Tanken är att allt vi lagar ska vara fantastiskt gott, samtidigt som det innovativa och lekfulla får komma fram. Grunden i vår matlagning är säsongens grönsaker och därför låter vi er välja om huvudrätten ska vara vegetarisk, med fisk eller kött.

 

Självklart kan alla menyer att fås vegetariska eller baserade på fisk och skaldjur.

Samspelet mellan mat och dryck är lika viktigt för oss som rätterna i sig. Vi vågar därför påstå att dryckesmenyn, kommer att tillföra en extra dimension till din resa.

 

Berätta gärna för oss om du har allergier eller andra preferenser som vi behöver ha i åtanke.

 

Smaklig måltid, välkommen till Koka.

 

7 rätter                                  895-
krabba, persilja, lingon
älvdalsrom, rotselleri, alger
kungskrabba, svart vitlök, hasselnöt
shitake, gråärt, bovete
grönkål, svarta vinbär, cikoria med
val av kejsarhatt|torsk|vildand
körsbär, aquavit, svarta bönor
rödbeta, hallon, raps
 

 

5 rätter                                  695-
krabba, persilja, lingon
älvdalsrom, rotselleri, alger
shitake, gråärt, bovete
grönkål, svarta vinbär, cikoria med
val av kejsarhatt|torsk|vildand
rödbeta, hallon, raps
 

 

3 rätter                                  495-
krabba, persilja, lingon
grönkål, svarta vinbär, cikoria med
val av kejsarhatt|torsk|vildand
rödbeta, hallon, raps

ost från Almnäs Bruk                      125-

Vinmeny
7 rätter 800-, 5 rätter 600-, 3 rätter 400-