VÄLKOMMEN TILL KOKA

Modern västsvensk gastronomi

Lokala producenter

På Koka har vi valt att arbeta med i huvudsak lokala producenter, odlare och uppfödare. Vi är Kravcertifierade och försöker att alltid ha ett bra miljötänk i alla våra delar av verksamheten. Vi utgår i vårt menyplanerande från grönsaker och allt som havet och låter köttet vara ett komplement mer än en det allt skall kretsa kring.

Matlagningen på Koka kan nog närmast beskrivas som fokuserad och lustfylld. Huvudråvaran i varje rätt skall verkligen få komma fram och ta den plats den förtjänar. Anrättningarna skall gärna få vara både lekfulla, tekniskt drivna men framförallt fantastiskt goda.

En extra dimension

Självklart kan alla menyer att fås vegetariska eller baserade på fisk och skaldjur. Samspelet mellan mat och dryck är lika viktigt för oss som rätterna i sig. Vi vågar därför påstå att dryckesmenyn, kommer att tillföra en extra dimension till ditt besök hos oss.

Vi tycker själva att Koka är en väldigt fin krog men vi vill inte vara den klassiska finkrogen. Kom på ett besök så tror vi att du förstår vad vi menar.

Öppettider

Måndag – torsdag 18.00-
Fredag – lördag 17.00-

– Se filmen om Koka –

MODERN VÄSTSVENSK GASTRONOMI

Vår matfilosofi bygger på tydliga smaker av få ingredienser

PRESENTKORT

Ett presentkort på en middagsupplevelse är den optimala presenten

Vi har valt att göra ett presentkort som gäller på alla våra restaurangen inom Kock & Vingruppen. Koka, Familjen, Björns Bar & Perssons på Kajen. Ni väljer själv vilket belopp ni önskar presentkortet på och hur många presentkort ni vill ha. Presentkortet är giltigt ett år ifrån utfärdandets datum. Våra presentkort skickas med post, dagen efter med normal postgång. Är det brådskande går det utmärkt att komma in på någon av restaurangerna under ordinarie öppettider för att få ett presentkort samma dag.

ÅRETS JULKLAPP

En riktigt fin Julklapp till specialpris. 4 Rätters-meny för endast 475 kr (ordinarie 645 kr)

Den perfekta julklappen är en middagsupplevelse utöver det vanliga. Presentkortet säljs under begränsad tid 12 november-21 december och gäller under måndag-torsdag 3/1-18/4-2019.

Tillsammans med presentkortet får ni en internetlänk till en bokningskalender för att hitta lediga datum.

Menypris per person: 475:-

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT ARBETA ELLER PRAKTISERA HOS OSS?

ARBETE

Vi har ofta behov av en extra resurs i servisen. Ibland lite extra på helgerna och ibland till större beställningar eller catering.

Är du en trevlig person med utpräglad servicekänsla som har lätt att samarbeta så kanske du är den vi söker. Du bör ha ett antal års erfarenhet av arbete som servitör/servitris på liknande restauranger. Skicka ett mejl med lite info om vem du är, var du jobbat och gärna referenser.

Skicka din ansökan till: info@restaurangkoka.se

PRAKTIK

Vi tar mot elever med erfarenhet av restaurangarbete och goda vitsord från kollegor i branschen. Vi tar endast mot ett mindre antal elever men erbjuder en mycket stimulerande och lärorik praktikperiod. Vi kräver dock att du lovar att gå in helhjärtat för uppgiften och har ett äkta engagemang för mat, dryck och service. Vi tar ej mot elever för kortare tid en 3 veckor.

FÖLJ OSS

Få all den senaste informationen

Catering för fest och event

Är det ett kontor som skall invigas, 50 årskalas eller kanske firmafest? Ja oavsett storlek så är det alltid lika viktigt att få det på rätt sätt. Du vet säkert hur du vill ha det, men vi kan hjälpa till som bollplank och komma med kreativa idéer för att förverkliga dina tankar.

Vi har lång erfarenhet av allt från bröllop till vinprovningar så kontakta oss gärna för att bolla lite idéer så lovar vi er ett mycket proffsigt genomförande.

I vårt restaurangbolag Svenska Matsalar så ingår följande krogar.

Restaurang Koka. Modern västsvensk gastronomi, stjärna i Guide Michelin

Björns Bar. Den lilla vinbaren med fantastiska smårätter, ostar och chark

Restaurang Familjen. Västsvensk matlagning med mycket hjärta och kärlek

Perssons på Kajen. Pärlan i Hunnebostrand som är experter på fisk och skaldjur

För att komma i kontakt med oss ring eller mejla till Sofie Persson 031 207979.
sofie@restaurangfamiljen.se

UTMÄRKELSER

Här följer några av våra utmärkelser

Följ oss på Instagram

Öppettider: 

Mån-Tor 18.00-
Fre-Lör 17.00-